Hallo ­čĹő

Laten we het een stapje beter doen!

folders

Download de folders!

Zijn ook in gedrukte vorm per doos te bestellen.

Wanneer is de volgende certificatie opleiding?

Wij organiseren 2 maal per kwartaal een 3-daagse RealDrives opleiding, deze leidt tot volledige certificering!

Voor actuele trainingsdata:
RealDrives trainer worden?
Waarom drijfveren?

Drijfveren bepalen wat en waarom mensen doen wat ze doen. Het blijkt een uiterst effectief middel om individuen en teams beter te laten functioneren, maar ook versterkt het de binding tussen mens en organisatie.

Meer informatie
Hoe verhoudt RealDrives zich tot andere testen?

Als we kijken naar de tests die gebruikt worden in zakelijke dienstverlening, kunnen we ze grofweg indelen in twee categorie├źn: persoonlijkheidstests en drijfverentests.

Wat deze tests onderscheidt, is dat persoonlijkheidstests gericht zijn op het vinden van persoonlijkheidskenmerken, terwijl drijfverentests zich richten op het ontdekken van wat mensen echt willen.

Ze verschillen aanzienlijk in hun aanpak, visie, doel en toepassing. Natuurlijk zijn er ook tests die zich richten op competenties en intelligentie, maar die bevinden zich in een geheel andere markt.

Waar komen drijfveren vandaan?

Drijfverentests hebben inmiddels een historie die voor velen onbekend is. Het bijzondere aan de historie is, dat de drijfverentheorie weliswaar van Amerikaanse origine is, maar dat de ontwikkeling en de verspreiding van drijfverentests voor het belangrijkste deel vanuit Nederland heeft plaatsgevonden!

Bekijk de tijdlijn

Vragen?
Het liefst via de email

We zijn met een klein team en proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen ­čĺ¬ via de email krijgt u snel een passend antwoord of zoeken we de juiste persoon erbij en wordt u terug gebeld.


info@realdrives.com

Ook telefonisch bereikbaar

06 83 14 28 97

's Middags tussen 13:00h en 16:00h heeft u de grootste kans om iemand direct aan de lijn te krijgen.

Loading...